ad.implantatkliniken.se

Stockholms Främsta Tandimplantatklinik!​​

Ta del av: konsultation med expert, panoramaröntgen, fullständig undersökning, räntefri delbetalning, information om bidrag & högkostnadsskyddet för endast

199 kr

Resan mot ett leende du älskar...

 

Besöket börjar med att vi grundligt undersöker tänderna, tandköttet och tar röntgenbilderna. Det hjälper oss kartlägga din munhälsa, samt undersöka möjligheten för tandimplantat.

 

 

Vi går tillsammans igenom vad vi hittat under konsultationen för att du ska få en bra översikt över din möjlighet att ersätta saknade tänder. I tillägg till det så kikar vi även på en personlig behandlingsplan.

Tre livsförändrande fördelar med tandimplantat.

✔️ Skratta, le, prata och ät i sociala situationer utan att oroa dig över hur dina tänder ser ut.

​✔️ En långsiktig och bekväm lösning jämfört med tandproteser.

✔️ Med Tandimplantat får du en mycket bättre munhälsa med friska tänder som du kan tugga med resten av ditt liv.

Boka idag och ta del av...

Konsultation med expert

Under konsultationen gör vi en fullständig undersökning av din mun för att utvärdera dina möjligheter med tandimplantat för att därefter lägga upp en behandlingsplan utifrån ditt behov.

Panoramaröntgen

Har du varit hos tandläkaren de senaste 6 månaderna – ta med dina röntgenbilder. Annars tar vi nya röntgenbilder över dina tänder för att upptäcka eventuell problem eller förhinder inför behandlingen. 

Fullständig undersökning

Inför behandlingen gör vi en fullständig undersökning av tänder och tandkött för att säkerställa att du är en bra kandidat för tandimplantat. 

Information om högkostnadsskydd & bidrag

Under konsultationen får du ett kostnadsförslag av oss och information om högkostnadsskydd och bidrag från Försäkringskassan. 

Svea Tandklinik - stor erfarenhet av tandimplantat

Svea Tandklinik har gedigen erfarenhet av tandimplantation. Vi har genomfört mer än 25.000 tandimplantat av olika tillverkare och med olika förutsättningar.


Har du akuta problem eller tror dig veta att du är i behov av implantat så är du välkommen till oss för att få förslag på hur vi kan hjälpa dig. Vid dessa konsultationsbesök får du dessutom ett skriftligt kostnadsförslag att ta ställning till samt att man givetvis går igenom situationen och alternativ.


Kliniken arbetar främst med de stora välkända märkena inom tandimplantat och lämnar de sedvanliga garantierna.


Vi är anslutna till Försäkringskassan och följer givetvis gängse rekommendationsprislistor. Men olika typer av tandimplantat skiljer dock en del åt i pris och kvalitet.

“Rekommenderar starkt. Ett hjärtligt o välkomnande bemötande av hela personalen där man som patient känner sig sedd o hörd o väl omhändertagen.

En familjär stämning på mottagningen har hjälpt mig att bli av min 50 år gamla, traumatiska tandläkarskräck. Äntligen 🙏🏽

🌟🌟🌟🌟🌟+++”

-Leena Jatta

“Jag har varit på Svea tandklinik på akut behandling och hade ont i flera tänder. Tandläkare Noran De Basso hjälpte mig på ett mig på ett mycket proffesionellt sätt.Jag är mycket nöjd. Personalen var väldigt trevliga och hjälpsamma. Jag rekommenderar starkt Svea tandklinik 😊😊”

-Nehad Abacioglu

“Hörde av mig till Svea Tandklinik angående en undersökning för apnéskena. Jag fick tid redan dagen efter samtalet och ett proffsigt bra bemötande ifrån alla inblandade. Jag kommer fortsätta att komma hit och rekommenderar Svea Tandklinik till andra.”

-Eric H

Välkommen!

Sveavägen 91, 113 50 Stockholm

Helt utan förpliktelser

Det finns inga skyldigheter eller dolda kostnader. Vi vill ge dig möjlighet att prova oss till ett mycket förmånligt pris eftersom vi är säkra på att du kommer att få en fantastisk upplevelse, och naturligtvis hoppas vi att du kommer att fortsätta med oss ​​som patient. 

Tidsbegränsat erbjudande

Tryck på knappen nedan för att säkra erbjudandet innan det utgår.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan och klicka sedan på "Hämta erbjudandet" för att säkra din plats!